Serviciu Escrow Proiecte comercializate în siguranță

Procesul Escrow Explicat


EUReg încasează și păstrează în siguranță banii de la Cumpărător și pornește procedura de transfer a numelui de domeniu. După ce transferul este finalizat și Cumpărătorul are control asupra domeniului, EUReg transferă banii către Vânzător.

Pas cu Pas


Pașii urmați pentru o tranzacție de succes sunt detaliați mai jos

1

Pornirea tranzacției Escrow


Vânzătorul și Cumpărătorul agrează termenii tranzacției și se pornește o tranzacție Escrow.
Dacă Cumpărătorul folosește funcția de Cumpărare Instant fără negociere din Marketplace-ul EUReg, o tranzacție Escrow este creată automat.

2

Detaliile Cumpărătorului și Plata


Cumpărătorul completeaza datele sale în platforma EUReg și efectuează plata. EUReg notifică Vânzătorul în momentul în care tranzacția este achitată integral.

3

Procedura de transfer


Vânzătorul transmite Cheia de trade către EUReg și EUReg pornește procedura de Schimbare proprietar cu Registrul de domenii.

4

Validarea transferului


Dupa validarea transferului de către Registru, EUReg trimite cumpărătorului o factură pentru taxa de mentenanță a domeniului. Transferul este finalizat după achitarea taxei de mentenanță și transferul domeniului în contul Cumpărătorului.

Din acest moment, archiva cu codul sursă al proiectului poate fi descarcată de către Cumpărător din pagina tranzacției.

5

Banii sunt transferați către Vânzător


În momentul în care transferul este finalizat, EUReg transferă banii către Vânzător.Întrebări Frecvente


Care sunt comisioanele pentru folosirea serviciului Escrow?

EUReg percepe de la Vânzător un comision de 5% din valoarea tranzacției, dar nu mai puțin de € 20. Comisionul de intermediere poate fi împărțit între Cumpărător și Vânzător în orice mod (50-50, 30-70, etc). Contactează EUReg pentru un aranjament special.

Începând cu 1 Mai 2024, dacă Eureg trebuie să emită o factură fiscală pentru o tranzacție (de ex. vânzătorul este persoană fizică și cumpărătorul este societate comercială), comisionul de intermediere crește la 10%


Ce metode de plată sunt acceptate?

Acceptăm majoritatea cardurilor bancare de credit/debit și Transferuri bancare în RON și EUR (SEPA). Vom aplica un comision de procesare în valoare de 2% pentru adăugarea de fonduri cu o carte de credit/debit. Acest comision nu se aplică pentru plata prin transfer bancar.


Care este politica de anularea a unei tranzacții Escrow?

Ambele părți pot anula tranzacția fără penalități până la efectuarea plății. În cazul în care anularea necesită o rambursare de fonduri, EUReg își rezervă dreptul de a deduce comisioanele de Escrow pe lângă orice alte comisioane si penalități aplicabile, indiferent de cine anulează tranzacția.