Licitații: Cum funcționează

Domenii în carantină (PendingDelete)

Dacă proprietarul unui domeniu nu achită taxa anuală de mentenanță, domeniul este suspendat (intră în carantină) pentru o perioada de 90 de zile. După perioada de carantină domeniul este șters din Registrul de domenii .RO și devine disponibil pentru înregistrare conform principiului "primul venit, primul servit".


Licitează pentru domeniul dorit

Dacă mai multe persone sunt interesate de serviciul Primul la coadă pentru un nume de domeniu, vom organiza o licitație publică și clientul care a licitat cea mai mare sumă beneficiază de acest serviciu. Licitația pentru capturarea unui domeniu în carantină se închide cu 1 oră înainte de data estimată la care o să fie șters domeniul.

Licitezi pentru serviciul Primul la coadă și pe lângă prețul acestui serviciu trebuie să achiți și taxa de înregistrare pentru domeniul .ro (minim 1 an de zile)


Capturarea domeniului

Monitorizăm starea domeniului și în cel mai scurt timp posibil după ce domeniul este scos din Registrul de domenii .RO, vom încerca să-l înregistrăm pentru clientul care a achizitionat serviciul Primul la coadă. Cu cât un domeniu este mai popular cu atât mai multă lume va încerca să-l înregistreze și mai multe companii (cum suntem noi) vor încerca să-l captureze, de aceea nu garantăm că vom reuși să capturăm un anumit domeniu.

Capturarea cu succes a unui domeniu

Dacă reușim să capturăm domeniul, vei primi o factură prin email, factură ce trebuie achită în 24 de ore, în caz contrar rezervarea domeniilor expiră.


IMPORTANT

Din motive tehnice când serverele noastre pot fi suprasolicitate, este posibil ca anumite oferte să nu fie înregistrate sau să fie înregistrate și să nu fie valide.
Putem, la discreția noastră, să refuzăm orice ofertă sau să nu atribuim un domeniu. Nu vom comenta și nu ne vom justifica deciziile luate.